Πολιτική Αποστολών

Αποστολή και Παραλαβή

Αγοράζοντας προϊόντα από το ηλεκτρονικό παντοπωλείο «Δάνας Παντοπωλείο – Φάρμα Λυκαίου», ανάλογα με τον τόπο όπου προτιμάτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, στις σελίδες του Καλαθιού αγορών και της Πληρωμής, παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε από τις ακόλουθες μεθόδους αποστολής και παραλαβής:

Παραλαβή στην έδρα μας, στην οδό Σοφοκλέους 21, στην Αθήνα

Παραλαβή κατ’ οίκον

Αποστολή δέματος μέσω ΚΤΕΛ

Αποστολή δέματος με Πρακτορείο Μεταφοράς

Αποστολή δέματος μέσω ταχυδρομείου, με την υπηρεσία «ΕΛΤΑ Αλληλογραφία – Δέματα Εσωτερικού»

Στις σελίδες αυτές (του Καλαθιού αγορών και της Πληρωμής), εισάγοντας τη χώρα και τον Ταχυδρομικό σας Κωδικό, μπορείτε να δείτε τη χρέωση μεταφοράς για την παραγγελία σας, ανά μέθοδο αποστολής, προς την περιοχή σας.

Σε όλες τις παραγγελίες και με κάθε τρόπο παραλαβής, παρέχουμε για τα προϊόντα κοπής τη δυνατότητα αεροστεγούς συσκευασίας σε μηχανή κενού αέρος (vacuum), με χρέωση τριάντα λεπτά του ευρώ, ανά τεμάχιο: Αεροστεγής συσκευασία.

1. Παραλαβή στην έδρα μας, στην οδό Σοφοκλέους 21

Ενθαρρύνουμε την παραλαβή των προϊόντων που παραγγέλνετε από τη φυσική έδρα του παντοπωλείου «Δάνας Παντοπωλείο – Φάρμα Λυκαίου», το κατάστημά της οδού Σοφοκλέους 21 στην Αθήνα και την προτείνουμε ως πρώτη επιλογή, κατά τη διαδικασία της Πληρωμής. Είναι η πιο απλή και άμεση μέθοδος παραλαβής και βέβαια, παρέχεται δωρεάν

2. Αθήνα – Αποστολή κατ’ οίκον

Η επιχείρηση «Δάνας Παντοπωλείο – Φάρμα Λυκαίου» λειτουργεί υπηρεσία αποστολής προϊόντων στο σπίτι ή στην εργασία σας στην Αθήνα, με μεταφορικά μέσα της εταιρείας, για τις τηλεφωνικές και τις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Η παραλαβή κατ’ οίκον καλύπτει 260 Ταχυδρομικούς Κωδικούς ή το 84% της Αττικής. Διακρίνει τις περιοχές που εξυπηρετούνται ανάλογα με την απόσταση που έχουν και το χρόνο μετάβασης που απαιτείται από την έδρα της εταιρείας στο κέντρο της Αθήνας, στις εξής γεωγραφικές Ζώνες:

 • Κέντρο: το κέντρο της Αθήνας, με 46 Τ.Κ. και δωρεάν αποστολή
 • Ζώνη Α: οι κοντινές στο κέντρο συνοικίες, με 25 Τ.Κ. και χρέωση δύο ευρώ
 • Ζώνη Β: οι δήμοι Αθήνας και Πειραιά, με 166 Τ.Κ. και χρέωση τρία ευρώ
 • Ζώνη Γ: οι απομακρυσμένες περιοχές της Αθήνας, με 23 Τ.Κ. και χρέωση πέντε ευρώ

Διαθεσιμότητα

 • H παραλαβή κατ’ οίκον εξυπηρετεί τις ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή. Οι συνήθεις ώρες παράδοσης είναι 10:00 – 17:00.
 • Ο προσδιορισμός του χρόνου παράδοσης, γίνεται κατόπιν συνεννόησης.
 • Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από μία έως τρεις (1-3) ημέρες.
 • Προγραμματισμένη αλλαγή στη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας γίνεται σε εθνικές εορτές και αργίες

Δωρεάν αποστολή

Προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα εξοικονόμησης της χρέωσης μεταφοράς, με δωρεάν αποστολή στις περιοχές που καλύπτει η αποστολή κατ’ οίκον, όταν η παραγγελία:

 • έχει προορισμό το κέντρο της Αθήνας και η συνολική αξία των προϊόντων – κατόπιν εφαρμογής κάθε έκπτωσης ή κουπονιού, υπερβαίνει τα τριάντα ευρώ, ή
 • έχει προορισμό οποιαδήποτε από τις ανωτέρω γεωγραφικές Ζώνες και η συνολική αξία των προϊόντων -κατόπιν εφαρμογής κάθε έκπτωσης ή κουπονιού, υπερβαίνει τα εκατόν είκοσι ευρώ.

3. Αττική – Αποστολή με ΚΤΕΛ

Τα ΚΤΕΛ είναι μεταφορικές εταιρείες που εκτελούν υπεραστικά δρομολόγια λεωφορείων. Μπορούμε να αναλάβουμε την αποστολή της παραγγελίας σας με ΚΤΕΛ του νομού σας, κατόπιν συνεννόησης. Για τη χρήση της υπηρεσίας, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας.

Η αποστολή με το ΚΤΕΛ Αττικής περιλαμβάνει 27 Τ.Κ., με χρέωση που καθορίζεται από την εκάστοτε τιμολόγηση της μεταφορικής εταιρείας για κάθε περιοχή. Η εταιρεία «ΚΤΕΛ νομού Αττικής Α.Ε.» αναλαμβάνει την μεταφορά ασυνόδευτων δεμάτων και εκτελεί δρομολόγια λεωφορείων εντός και πλησίον του νομού Αττικής, προς τους ακόλουθους προορισμούς (και Ταχυδρομικούς Κωδικούς):

 • Βόρεια Αττική:
  Μαρκόπουλο (19003), Κορωπί – Σπάτα (19004), Κορωπί (19441, 19442), Αυλώνας (19011), Καπανδρίτι – Βαρνάβας – Άγιοι Απόστολοι – Πολυδένδρι (19014), Ωρωπός – Κάλαμος – Συκάμινο – Χαλκούτσι (19015), Δήλεσι (32009), Αυλίδα (34150)
 • Νότια Αττική:
  Βραυρώνα – Πόρτο Ράφτη – Αυλάκι – Κουβαράς (19003), Κακιά Θάλασσα – Δασκαλειό – Πλάκα (19001), Λαύριο – Λεγρενά (19500), Καλύβια Θωρικού (19010), Λαγονήσι (19020), Σαρωνίδα – Παλαιά Φώκαια (19013), Αγία Μαρίνα Κρωπίας (19443)
 • Ανατολική Αττική:
  Πικέρμι – Ραφήνα (19009), Άρτεμις (19016), Άγιος Ανδρέας – Μάτι – Ζούμπερι – Νέα Μάκρη – Αγία Μαρίνα (19005), Σχοινιάς – Μαραθώνας – Κάτω Σούλι – Καλέτζι – Γραμματικό (19007)
 • Δυτική Αττική:
  Ελευσίνα (19200), Ασπρόπυργος (19300), Μάνδρα (19600), Αγία Σωτήρα (20300), Οινόη – Βίλλια – Πόρτο Γερμενό – Αλεποχώρι (19012), Ερυθρές (19008), Νέα Πέραμος – Μεγάλο Πεύκο (19006), Πάχη – Μέγαρα – Κινέτα (19100)

Το κόμιστρο των ΚΤΕΛ καθορίζεται με απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών. Τα μικροδέματα ταξιδεύουν σύμφωνα με τους όρους και τις υποχρεώσεις του μεταφορέα, με ευθύνη του πελάτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω εταιρείας μεταφορών, σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης. Για τη χρήση της υπηρεσίας, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας. Η παραλαβή του δέματος, γίνεται αποκλειστικά στην έδρα του πρακτορείου.

Η αποστολή με Πρακτορείο Μεταφοράς εντός Αττικής περιλαμβάνει 9 Τ.Κ. Επίσης, περιλαμβάνει τους εξής νησιωτικούς προορισμούς: Αίγινα (18010), Πόρος Τροιζηνίας (18020), Μέθανα (18030), Ύδρα (18040), Σπέτσες (18050), Σαλαμίνα (18900, 18901, 18902, 18903). Η χρέωση αποστολής καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μεταφορών.

Τα δέματα ταξιδεύουν σύμφωνα με τους όρους και τις υποχρεώσεις του μεταφορέα, με ευθύνη του πελάτη. Μπορείτε να επιλέξετε μεταφορική εταιρεία για όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα και τις περιοχές της Ελλάδας στο Μητρώο Μεταφορικών Επιχειρήσεων Εμπορευμάτων και Επιβατών- National Electronic Register του Υπουργείου Μεταφορών.

5. Αποστολή με «ΕΛΤΑ Αλληλογραφία – Δέματα Εσωτερικού»

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω Ταχυδρομείου με την υπηρεσία των ΕΛ.ΤΑ. «Αλληλογραφία – Δέματα Εσωτερικού», σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Η χρέωση μεταφοράς γίνεται με βάση τον τρέχοντα τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ. Για τη χρήση της υπηρεσίας, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας. Η παραλαβή του δέματος, γίνεται μόνο στην έδρα του Ταχυδρομείου.

Τα ΕΛΤΑ διατηρούν το δικαίωμα να αναπροσαρμόζουν τα τέλη και τους όρους των παρεχομένων υπηρεσιών τους σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους μεταφοράς και τη χρέωση της υπηρεσίας «ΕΛΤΑ Αλληλογραφία – Δέματα Εσωτερικού», είναι διαθέσιμες εδώ: ΕΛΤΑ > Ιδιώτες > Αλληλογραφία & Δέματα > Δέματα Εσωτερικού

Μετάβαση στο περιεχόμενο